Vistas de página en total

Vistas de página en total

jueves, 7 de noviembre de 2013

Ús d'Internet - avantatges i inconvenients




Internet per a mi té dos tipus d'ús. Per oci i per treball. 

Oci:

Un dels usos més estesos d'internet té relació amb l'oci i el temps lliure. Moltes persones, en especial els jóvens, utilitzen internet per a descarregar material de la xarxa als seus propis ordinadors.

Treball:

Amb l'aparició d'internet i de les connexions d'alta velocitat disponibles al públic, s'ha alterat de manera significativa la manera de treballar d'algunes persones, que ara poden fer-ho a distància, generalment des de la seua pròpia casa.

                           Avantatges
                       Desavantatges
Fa la comunicació molt més senzilla.Així com és de fàcil trobar informació bona, és possible trobar de la mateixa manera informació roïna.
És possible conéixer i interactuar amb moltes persones de totes parts del món.Et genera una gran dependència o vici de l'internet, descuidant-te de moltes coses personals o laborals.
La busca d'informació es torna molt més senzilla, sense haver d'anar forçadament a les biblioteques tradicionals.Fa que els estudiants s'esforcen menys a fer les seues tasques, a causa de la mala pràctica del copy/paste.
És possible trobar molts punts de vista diferent sobre alguna notícia.Distrau els empleats en el seu treball.
El seguiment de la informació a temps real és possible a través de l'Internet.Dependència de processos. Si hi ha un tall d'internet, hi ha molts processos que es queden encallats per eixa dependència.
És possible comprar fàcilment a altres botigues d'altres països.Dependència d'energia elèctrica. Si hi ha un tall d'energia en la casa, adéu Internet (no és el cas de la telefonia convencional).
I és possible compartir moltes coses personals o coneixements que a un altre li pot servir, i d'eixa manera, es torna ben profitós.
Fa que nasquen altres mals com ara el spam, el malware, la proliferació dels virus, el phising, etc

No hay comentarios:

Publicar un comentario