Vistas de página en total

Vistas de página en total

viernes, 22 de noviembre de 2013



Adware: Un programa de classe adware és qualsevol programa que automàticament mostra publicitat web a l'usuari durant la seua instal·lació o durant el seu ús per a generar lucre als seus autors. 'Ad' en la paraula 'adware' es referix a 'advertisement' (anuncis) en idioma anglés.

Bulo (Hoax)Una faula o notícia falsa, és un intent de fer creure a un grup de persones que quelcom fals és real. El terme en anglés "hoax", amb el que també és conegut, es va popularitzar principalment en castellà al referir-se a enganys massius per mitjans electrònics (especialment Internet).

Keylogger: És un tipus de programari o un dispositiu maquinari específic que s'encarrega de registrar les pulsacions que es realitzen en el teclat, per a posteriorment memoritzar-les en un fitxer o enviar-les a través d'internet.

Espia (Spyware)El programari espia (spyware) és una classe de programari maliciós (malware) que pot rastrejar el treball que feixos, tant en la teua computadora com en la Internet, i enviar la dita informació a algú que no ha de tindre accés a ella.

Puerta trasera (Backdoor)En la informàtica, una porta posterior (o en anglés backdoor) , en un sistema informàtic és una seqüència especial dins del codi de programació, per mitjà de la qual es poden evitar els sistemes de seguretat de l'algoritme (autentificació) per a accedir al sistema.

Rootkit: Un rootkit és un programa que permet un accés de privilegi continu a una computadora però que manté la seua presència activament oculta al control dels administradors al corrompre el funcionament normal del sistema operatiu o d'altres aplicacions.

Segrestador del navegador (browser hijacker): Un segrestador de navegador és un tipus de programari espia que permet als hackers espiar l'activitat de navegació de l'equip infectat, per a entregar els anuncis emergents, per a restablir la pàgina d'inici del navegador i redirigir el navegador a llocs inesperats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario