Páginas vistas en total

Páginas vistas en total

jueves, 8 de mayo de 2014

Sistemes Operatius

Windows, el 'utilitario familiar'


Igual que un turisme servix per a moure's per quasi tot tipus de carreteres, Windows és l'estàndard de facto que cobrix la gran majoria de necessitats de l'usuari mig. Ja siga per a escriure documents, navegar per Internet, escoltar música, veure pel·lícules, retocar fotografies digitals o disfrutar dels últims jocs, Windows és fàcil d'usar i configurar, sense necessitat de posseir coneixements informàtics avançats.

Mac OS, el 'deportivo de diseño'


És considerat per molts experts el sistema operatiu més senzill d'utilitzar, més innovador i d'estètica més cuidada. Igual que un cotxe esportiu, conjuga elegància amb altes prestacions, permetent al mateix temps rodar per quasi qualsevol tipus de carretera. És un sistema molt fàcil d'usar i que sempre ha gallejat de que fins a un xiquet pot utilitzar-ho sense dificultats.

Linux, un 'todoterreno robusto'

És el sistema preferit per molts dels professionals de la informàtica i d'Internet. Com si d'un 4x4 es tractara, oferix potència, estabilitat, seguretat contra virus i servix per a realitzar qualsevol treball. Per contra, igual que un tot terreny, piga de falta de comoditat, no és tan fàcil d'usar com els altres dos i es necessiten coneixements tècnics per a realitzar algunes tasques. Encara així, les seues últimes versions són prou més amigables, per la qual cosa ha començat a calar entre alguns usuaris domèstics i ofimáticos

No hay comentarios:

Publicar un comentario